BSO - Het Nest

Algemene informatie

 

BSO het Nest is gevestigd in de gymzaal van basisschool De Vaert en worden kinderen opgevangen van groep 1 tot en met 4.  De kinderen van groep 5 tot en met 8 gaan naar BSO de Petteflet aan de Berndijksestraat 26 in Kaatsheuvel.

Bij deze groep hebben we in de gymzaal alle ruimte om onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers lekker te spelen, te knutselen, te lezen en nog veel meer. De kinderen uit groep 1 en 2 worden door de medewerkers in de groep opgehaald. De kinderen uit groep 3 en 4 lopen zelfstandig naar de gymzaal.

Een gedeelte van de gymzaal is al ingericht. Het midden van de gymzaal wordt door de medewerkers voor de start mooi ingericht met speelhoeken door middel van meubels die verrijdbaar zijn. Zo creëren we van een gymzaal in korte tijd een volledig ingerichte bso ruimte met voldoende spelmateriaal.

Daarnaast maken we gebruik van het riante schoolplein van basisschool De Vaert. Ook mogen de kinderen gebruik maken van de speelplaats van De Bosvaert.

Het Nest is heeft plaats voor 26 kinderen. De groep is open op maandag, dinsdag,woensdag en donderdag. Op vrijdag  worden de kinderen opgevangen bij BSO De Boomhut.

 De VSO vindt plaats op alle dagen bij Het Nest.

 

 

Wilt u een keertje een kijkje komen nemen op deze locatie?  Neem dan contact op met 0416 – 27 84 72 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

HOOFDKANTOOR

 Amerikastraat 11

5171 PL Kaatsheuvel


Postadres

Postbus 250, 5170 AG Kaatsheuvel

Telefoon+31 416 27 84 72

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.