BSO - De Boomhut

Algemene informatie

De Boomhut is een buitenschoolse opvang (BSO) gevestigd in de Bosvaert te Kaatsheuvel. In deze groep worden kinderen opgevangen van onder andere Basisschool De Vaert. De kinderen van De Vaert worden via een verbindingspoort van school naar de BSO gehaald/gebracht. Kinderen van andere scholen komen met de taxi.

 

Deze groep is geschakeld met BSO Het Nest. De kinderen van groep  1 en 2 worden opgevangen bij BSO De Boomhut. Bij Het Nest worden de kinderen van groep 3 t/m 8 opgevangen. De ruimte van De Boomhut is een ruimte die ook voor de peuterspeelzaal gebruikt wordt. Dat maakt de ruimte zeer geschikt voor de jongste kinderen van de BSO. In deze ruimte kunnen de kinderen onder leiding van de pedagogisch medewerkers naar hartenlust spelen, knutselen, lezen en nog veel meer.

 

Ook is er volop plaats om buiten te spelen. Aan het gebouw van De Bosvaert hebben we een ruime speelplaats. Ook mogen de kinderen gebruik maken van het schoolplein van De Vaert. Op deze manier kunnen de kinderen van         De Boomhut en Het Nest ook lekker samen spelen. Ook mag de gymzaal van De Vaert worden gebruikt om lekker te spelen.

Bij BSO De Boomhut  hebben we plaats voor 20 kinderen. Buiten de schoolweken, is er op deze locatie ook vakantieopvang, daarnaast is er voorschoolse opvang mogelijk.

Contact & Aanmelden

HOOFDKANTOOR

De Bogaert 11A

5171CT Kaatsheuvel

Postadres

Postbus 250, 5170 AG Kaatsheuvel

Telefoon+31 416 27 84 72

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze website gebruikt cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het gebruik van deze cookies. Lees onze Privacy Verklaring